skip to main
|
skip to sidebar
Raffes bröd
fredag 1 januari 2010
Baguetter på vetesurdeg
Jag började det nya året med att baka baguetter på min nya baguetteplåt. Jag hade Grahamsmjöl i degen och inte bara vetemjöl. Det var lite segt att gå upp och baka men resultatet blev jättebra.
Så här såg dom ut när jag tog ut dem ur ugnen.
1 kommentar:
Unknown
2 januari 2010 kl. 12:36
quelles jolies baguettes!
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Min blogglista
Smakligt och Gott!
Sallad på mozzarella, fikon och rostade hasselnötter
12 år sedan
Pain de Martin
Ny blogg, ny bok!
13 år sedan
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
februari
(1)
▼
2010
(22)
►
september
(5)
►
augusti
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
april
(3)
►
mars
(3)
►
februari
(2)
▼
januari
(5)
Mandelskorpor biscotti
Syrligt lantbröd
Dagens fundering
Valnötsbröd
Baguetter på vetesurdeg
►
2009
(7)
►
december
(5)
►
november
(2)
Etiketter
Amerikanska kanelbullar
(1)
Baguette
(2)
Bakböcker
(1)
Cupcake
(1)
Fikon och hasslenötsbröd
(1)
Fikon och pumpafröbröd
(1)
Fikon och pumpafröbullar
(1)
Fikonfrallor
(1)
Fillimpa
(1)
Frukostfrallor
(1)
Honungsbröd
(1)
Jan Hedh
(1)
Jul
(1)
Levain
(2)
Ljust dinkelbröd
(2)
Lussekatter
(1)
Mandelskorpor
(2)
Pain de Martin
(1)
Russin och solros
(2)
Rågsiktsbröd
(2)
Rågsurdeg
(13)
Solrosfrön
(1)
Sportlimpa
(1)
Stureby Levain
(1)
Syrligt lantbröd
(1)
Valnöt och tranbärsbröd
(1)
Valnötsbröd
(1)
Vetesurdeg
(6)
Vörtbröd
(1)
Äppelmuffins
(1)
Bloggintresserade
quelles jolies baguettes!
SvaraRadera