skip to main
|
skip to sidebar
Raffes bröd
torsdag 7 januari 2010
Valnötsbröd
Så här spännande kan en deg se ut precis innan den skall upp på bakbordet efter många timmars jäsning.
Jag gjorde tre stycken bröd och
rundrev
dem. Innan jag puttade in dem i ugnen såg de ut så här:
Efter ungefär en dryg halvtimme i ugnen.
Jag bakade dem ganska hårt så ytan blev ganska mörk.
1 kommentar:
Unknown
6 januari 2010 kl. 21:15
MMMmmmmmmmmmmmm
pia
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Min blogglista
Smakligt och Gott!
Sallad på mozzarella, fikon och rostade hasselnötter
12 år sedan
Pain de Martin
Ny blogg, ny bok!
13 år sedan
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
februari
(1)
▼
2010
(22)
►
september
(5)
►
augusti
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
april
(3)
►
mars
(3)
►
februari
(2)
▼
januari
(5)
Mandelskorpor biscotti
Syrligt lantbröd
Dagens fundering
Valnötsbröd
Baguetter på vetesurdeg
►
2009
(7)
►
december
(5)
►
november
(2)
Etiketter
Amerikanska kanelbullar
(1)
Baguette
(2)
Bakböcker
(1)
Cupcake
(1)
Fikon och hasslenötsbröd
(1)
Fikon och pumpafröbröd
(1)
Fikon och pumpafröbullar
(1)
Fikonfrallor
(1)
Fillimpa
(1)
Frukostfrallor
(1)
Honungsbröd
(1)
Jan Hedh
(1)
Jul
(1)
Levain
(2)
Ljust dinkelbröd
(2)
Lussekatter
(1)
Mandelskorpor
(2)
Pain de Martin
(1)
Russin och solros
(2)
Rågsiktsbröd
(2)
Rågsurdeg
(13)
Solrosfrön
(1)
Sportlimpa
(1)
Stureby Levain
(1)
Syrligt lantbröd
(1)
Valnöt och tranbärsbröd
(1)
Valnötsbröd
(1)
Vetesurdeg
(6)
Vörtbröd
(1)
Äppelmuffins
(1)
Bloggintresserade
MMMmmmmmmmmmmmm
SvaraRaderapia