skip to main
|
skip to sidebar
Raffes bröd
måndag 29 mars 2010
Fikon och pumpafröbullar
Bakade Martins
fikon- och pumpafröbullar
. Dom blev väldig goda. Fikon i bröd fungerar väldigt bra.
Fikon som har legat i kokande vatten i ett par minuter.
Degen på morgonen.
Det bubblar fint efter jäsningen.
Jag gjorde bröden avlånga istället för runda, kanske inte det vackraste brödet men riktigt gott.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Min blogglista
Smakligt och Gott!
Sallad på mozzarella, fikon och rostade hasselnötter
12 år sedan
Pain de Martin
Ny blogg, ny bok!
13 år sedan
Bloggarkiv
►
2011
(1)
►
februari
(1)
▼
2010
(22)
►
september
(5)
►
augusti
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
april
(3)
▼
mars
(3)
Fikon och pumpafröbullar
Honungsbröd
Äppelmuffins
►
februari
(2)
►
januari
(5)
►
2009
(7)
►
december
(5)
►
november
(2)
Etiketter
Amerikanska kanelbullar
(1)
Baguette
(2)
Bakböcker
(1)
Cupcake
(1)
Fikon och hasslenötsbröd
(1)
Fikon och pumpafröbröd
(1)
Fikon och pumpafröbullar
(1)
Fikonfrallor
(1)
Fillimpa
(1)
Frukostfrallor
(1)
Honungsbröd
(1)
Jan Hedh
(1)
Jul
(1)
Levain
(2)
Ljust dinkelbröd
(2)
Lussekatter
(1)
Mandelskorpor
(2)
Pain de Martin
(1)
Russin och solros
(2)
Rågsiktsbröd
(2)
Rågsurdeg
(13)
Solrosfrön
(1)
Sportlimpa
(1)
Stureby Levain
(1)
Syrligt lantbröd
(1)
Valnöt och tranbärsbröd
(1)
Valnötsbröd
(1)
Vetesurdeg
(6)
Vörtbröd
(1)
Äppelmuffins
(1)
Bloggintresserade
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar